Dragana je bila emotivno vezana za Mrku, iako je on živeo u vabračnoj zajednici sa Bekutom na Vračaru u ljubavnom gnezdu. Daša je od prvog trenutka poštovala Bekutu, čak je pevačica i nakon Mrkine smrti nudila pomoć za života njegovog supruzi. Međutim, sada, nakon što je Ana donela odluku da se vrati pevanju, Daša je iznela svoj stav i mišljenje o svemu. 

Poznato je da su Ana i Daša zajedno sahranile Mrku, nakon njegove iznenadne smrti, na Novom groblju u Beogradu. 

Foto: Instagram printskrin/anabekuta1

 

Iako je Mrkina poslednja želja bila da se Ana vrati poslu i normalnom životu, što će ona i uraditi, kako ne bi izneverila svoju publiku, Daša njenu odluku ne može da razume.

- Iako mnogi misle da su njih dve u svađi i da se ne vole, to je u potpunosti pogrešno. Daša je u Milutinu imala velikog prijatelja i prihvatila je njegov izbor da živi sa drugom ženom. Ana je oduvek bila korektna prema njoj, čak joj je i pomagala kad god je bila u prilici, između njih dve nikada nije bilo zle krvi - rekao je izvor za "Svet".

Foto: V. Danilov

 

- Ana je Daši rekla da uvek može da je pozove ako joj nešto treba i da je tu za nju i ona to jako poštuje. Samo se iznenadila kada je čula da će Bekuta ipak krenuti sa nastupima maltene odmah posle Mrkine smrti. Divi joj se na hrabrosti, kaže: "Ne znam odakle joj snage da peva". U prvi mah se šokirala, prosto nije verovala da je to moguće, ali je shvatila da ona od toga živi - rekao je izvor ističući da je Daša pored stana nasledila i Mrkinu penziju.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".