- Ja ne znam ko je to pisao iskreno, to je ono što smo mi objavile na našem oficijelnom profilu, mi se stvarno raspadamo. Ali raspadamo se od posla. Stalno izbacujemo nove projekte, o raspadu grupe ni reči - kaže Ksenija.

- Ti navodi se bukvalno demantuju našim pojavljivanjem ovde, vašim prisustvom, nove pesme, satovi, parfemi, stvarno više ne znamo šta ćemo - dodaje Sanja.

Foto: Instagram printskrin/ hurricane_official

 

 

Uraganke su otkrile i da li zameraju Mariji Šerifović to što je otkrila da joj se ne dopada njihova pesma, koju je pevala jedna kandidatkinja u Zvezdama Granda. Podsetimo, Marija je upotrebila izraz "polumrtvo pevanje" za najnovije trendove u pop muzici.

-  Nema problema, slobodno (smeh). Sigurno je da joj se nešto nekad neće svideti i ne treba zato što smo mi dobre da joj se nešto svidi. Super, neka kaže, mi volimo i pozitivne i negativne kritike da možemo da rastemo na najbolji mogući način - kaže Sanja, a na njene reči nadovezale su se Ivana i ksenija:

Foto: ATA images/TV prva printskrin

 

 

- Ona je naš idol i mi je stvarno puno volimo, bila je sa nama na „Evroviziji", puno nas je podržala u Roterdamu, na tome joj mnogo hvala.

- Ona nam je pre svega prijatelj, tako da... Samo neka bude iskrena.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".