Folker Aco Pejović voli da se opusti uz muziku i piće, što smeta njegovoj lepšoj polovini.

- Supruga nikako nije podnosila moje boemske večeri. Po deset dana nije pričala sa mnom, pa se onda smiri. To je borba sve dok ona ne popusti... - priča Pejović. 

On dodaje da u tim situacijama daje sve od sebe da se pomire:

- Tada ne pomaže ni cveće, ni pokloni! Moram nekim dobrima forama da je odobrovoljim.

Aco kaže da u kafani obožava da naručuje i peva pesme Tome Zdravkovića, koje često izvodi i na svojim nastupima. Pevač je ponosan što je film "Toma", u kome je prepevao Zdravkovićeve pesme, postigao veliki uspeh.

Foto: Petar Milošević

 

- Hvala Bogu da se desio film o Tomi jer je on to zaslužio. Nove generacije koje ga nisu znale, ali su slušale njegove pesme, sada su upoznale njegov lik i delo. On je u životu imao i lepe i ružne stvari, ali je bio pravi dasa, šmeker, boemčina i veliki umetnik - priča folker i dodaje da se on i Zdravković ipak razlikuju u jednoj stvari:

- Volim kafanu, volim piće, volim pesme i to je to! Ne bih da se upoređujem sa Tomom, ali ono u čemu se razlikujemo jeste to što ja ne volim kocku. On je bio strastven kockar, a ja se nikada nisam kockao. Ne znam ni poker da igram!

Foto: Nportal

 

Iako je trenutno na američkoj turneji, u okviru koje će posetiti i Las Vegas, Pejović kaže da neće pokleknuti i oprobati se u kocki. Ponosan je što se za njegove nastupe traži karta više, pogotovo u Čikagu, gde ga je slušalo 2.500 ljudi.

- Jednom sam rekao i iza toga stojim - ljubav je ljubav, ma na kom kontinentu da se nalazite. U Čikagu živi mnogo naših ljudi, presrećan sam što su došli u ovolikom broju jer znam da smo se svi osećali kao kod kuće. I oni sa mnom, i ja sa njima - kaže Aco i dodaje da je zbog nastupa za doček Nove godine, koji ima u Beogradu, primoran da preko okeana boravi kraće nego što je navikao.

(Informer)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".