Ovan

U januaru planeta Mars je u Strelcu što će kod vas pokrenutu želju za putovanjem na koje ćete verovatno i otići, ali budite oprezni jer će Merkur krenuti retrogradno, pa se pripremite na iznenadne nevolje. Oni koji su u vezi predstoji vam lep ljubavni period, dok slobodni Ovnovi mogu da iznenadno spoznaju ljubav sa osobom koja im je do sada bila prijatelj.

Foto: Profimedia

 

Bik

Akcenat je na vama tj. vašim prioritetima a to se VI! Bićete rastrzani oko posla i porodice. Pokušaćete da svima udovoljite a jedino kome je potrebno da se udovolji ste vi. Tako da se okrenite sebi, svojim potrebama i željama.

Blizanci

Vama se sada još više izražava stres koji ste imali prethodnih meseci. Mars će sredinom meseca krenuti u retro hod i to vam donosi još napetiji odnos na poslu. Kada je ljubav u pitanju, slobodni će biti neodlučni, iako će biti udvaranja. Zauzeti će početi da razmišljaju o proširenju porodice ili će ući u kupovinu zajedničke nekretnine.

Rak

Pokušajte da svoj lični život zadržite samo za sebe. Generalno atmosfera oko vas kako privatno tako i poslovno je blaga i nema stresa, zato je bitno da pokušate što duže da je zadržite. Emotivno ste ispunjeni i imate lepe trenutke sa partnerom i porodicom generalno. Slobodni Rakovi maštaju o pravoj ljubavi koja im se može dogoditi ovog meseca.

Lav

Kod vas je poprilično izazovno i na poslu i na ljubavnom planu. Posao vam odvlači dosta energije, a pojedini Lavovi mogu ostati bez posla, ali taj period neće dugo trajati. Bitno je samo da ne suzbijate stres u sebi. LJubavni život bili slobodni ili ne, biće uzdrman i pun neizvesnosti.

Devica

Vi u Januaru nećete imati onaj osećaj snage i lojalnosti kada je posao u pitanju. Iz tih razloga je moguće da ćete poslove ostavljati sa strane, a oni će se gomilati. Sve ćete vi to dovesti u red, ali je zato bitno da u Januaru uzmete odmor, da napunite baterije i punom parom krenete napred.

Vaga

Januar je u boji posla, karijere i napretka. Svu svoju energiju trošite u tom pravcu. To vam nije teško jer već imate, a tek ćete imati benefite u finansijskom smislu. Kada je ljubav u pitanju, sada je vreme da lepo sagledate stvari i da vidite da li ste naučili lekcije iz prošlosti. Slobodni maštaju o iskrenoj i lepršavoj ljubavi.

Škorpija

Sada u Januaru sve je vezano za biznis - stavite ideje na papir i iznesite ih pred pretpostavljene.
Sada je pravo vreme za to. Ako razmišljate o privatnom biznisu, opet je savršeno vreme. Kako ste sebe dali karijeri, velika je verovatnoća da upoznate jako zanimljivu osobu kroz posao. 

Strelac

Januar je jako lep mesec za vas. Vaša energija je sada na maksimumu, imate snage za sve i niste umorni. Fokus vam je karijera, kao i ljubav. Kada je ljubav u pitanju, na putovanju na koje ćete sigurno otići u januaru, desiće vam se velika ljubav. Oni koji su u vezi sada će se na još dubljem nivou povezati sa partnerom.

Jarac

Vama se u Januaru vraća osoba iz prošlosti koja je jako dubok trag ostavila. Vi ste na klackalici da li da je prihvatite ili da jednostavno zatvorite ta vrata. Sve radite po osećaju. Planirate putovanje koje vam je zaista neophodno. Tada ćete napuniti baterije, i daćete svoj maksimum na poslu.

Vodolija

Januar je za vas mesec organizacije. Jedino ako sve posložite na svoje mesto, imaćete vremena za sve - za posao, za zabavu, za ljubav i za vas! Savet je da ne ulazite u raspravu sa kolegama, jer ćete vi izvući deblji kraj. Samo polako, studiozno sa prioritetima, i sve će zaista biti odlično po vas.

Ribe

Vaš vladar ulazi u vaš znak. Tada je samo bitno da poželite ili zamislite želju, i ona će vam se ostvariti. Ovaj mesec iskoristite da podignete vaše granice. To će radni kolektiv osetiti i to će vam biti velika odskočna daska kada je karijera u pitanju. Ljubav je tu i čeka vas iza ćoška, ako ste slobodni. Zauzeti imaju divan odnos sa partnerom i razmišljaju o zajedničkom životu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".