Marina je sada otkrila sve o privatnom životu, braku, ćerkici, ali i o biznisu koji je pokrenula ove godine, zbog kog je u dugovima. Ona će za doček Nove godine pevati u sopstvenom restoranu, čime će verovatno pomoći biznis kojim se bavi.

- Vodim miran život, nikad kod mene nije bilo skokova, izleta, ali nemam ni potrebe za takvim životom. Kad imate dete, onda ste vezani za porodicu. Ali evo, lagano se vraćam na scenu, imala sam nastup posle tri godine i shvatila sam da ja bez muzike ne mogu i da se neću povući do kraja, kako sam mislila - ispričala je Tadićeva i dodala da je zadovoljna bez obzira na finansijske teškoće:

- Zaista sam se trudila da ne propustim te najlepše trenutke sa ćerkom, kad ona progovori, prohoda, kad pravi neke slatke stvari. Prva godina je lagano prošla jer je bila korona i sve je stalo, a u drugoj sam već započela novi biznis. Uspela sam da u ovoj godini proživim lepe trenutke sa njom, ali i da dignem drugi posao na noge i vratim se svom prvobitnom zanimanju. Ne mogu da kažem da je ovo bila loša godina, jer kad podvučem crtu, jako sam srećna što sam uspela da završim mnogo toga.

Priznala je i da još uvek otplaćuje kredit zbog novog biznisa.

Foto: N. Fifić

 

- Bez preterivanja, sav novac sam uložila u novi posao. Još sam u kreditu, koji još uvek otplaćujem i ko zna do kada ću. Ali ne žalim, mislim da sam uložila u pravu stvar. Već imamo zakazane proslave i slavlja za narednu godinu, ljudi su prepoznali čari prirode. Nikada nisam govorila o novcu i ne želim da kažem koliko sam uložila, važno je da je to nešto što će meni u budućnosti donositi ne samo zaradu, već i zadovoljstvo - istakla je ona.


Marina kaže da uživa u svakom trenutku sa naslednicom, te da joj je izabranik Uroš velika podrška u svemu.

- Progovorila je već sa šest, sedam meseci, počela je tada već da priča "mam", a ubrzo potom i mama. Normalno je što je to prvo izgovorila, jer sam ja sa njom 24 sata. Odmah potom je pričala tata, baba, deda. Evo, sad već sklapa rečenice. U prvoj godini smo prohodale i propričale, a u drugoj smo sve to uobličile i uživamo. Kad god ja moram nešto drugo da radim, muž je tu da uskoči, imam njegovu pomoć i podršku, baš je pravi tata, ništa bolje ne bih mogla ni da poželim. Super je i tata i muž - rekla je pevačica za pomenuti medij, te dodala da se njihova ljubav rodila iz prijateljstva.

- Bili smo prijatelji, družili smo se godinama. Moja priča je da se ljubav rađa iz drugarstva i da tako jedino i opstane. Morate imati podlogu, znati sve o svom čoveku, a i on o vama. Kad god uđete u nešto veliko i snivate neke snove sa osobom koju ne poznajete dovoljno, onda se sve raspriši. Strast jeste lepa, ali u njoj možete da izgorite, a ljubav - to je viši nivo, gde postoji poštovanje, tolerancija. Važno je da imate svoju slobodu - smatra Marina.


U susret praznicima, ona je ispričala da je shvatila da je najzadovoljnija kad ima posla.

- Najgora Nova godina mi bude kad ne radim i uvek je bilo u vezi sa poslom. Čim radim, to je super, a najbolja godina u životu mi je bila 2019. na 2020. jer sam tada dobila dete. To je poklon koji svi mogu poželeti, tako da će to biti zauvek moja najbolja godina dok ne dođe drugo dete - rekla je Marina.

(24sedam)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".