Suzana kaže da je njihov susret bio sudbinski, te da je, kako u njihovom odnosu, tako i u Popovićevim odnosima sa drugim ljudima, presudna njegova energija.

- Sale ima tu dečačku energiju i zato i vodi "Zvezde Granda" i zbog toga ga deca i vole. Evo Ceca koja je bila umerena, sad se i ona otkačila. U Grandu vas ponese ta pozitivna dečačka energija. Znam da moj Saša ništa ne prepušta slučaju, on na svu decu gleda kao na svoju. Pre svega im pruža roditeljske savete - rekla je Suzana.

Foto: Petar Milošević

 

 

- "Grand" se trudi da ih izvede na pravi put, a kasnije šta urade sa time to je faktor sreće. Saša i ja smo se negde sa energijama jako poklopili, sudbinski smo bili predodređeni da se nađemo. Uvek mi kaže: "Što se nismo ranije sreli". Kad se dvoje ljudi nađu i vole se, nikada nije kasno. Kad postoji jaka ljubav, ništa je neće rasturiti - ispričala je pevačica.

Bez obzira na to što je njen muž godinama unazad zaslužan za karijere mnogih drugih izvođača, Suzana to nikad nije koristila.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Kurir

 

 

- To je od osobe do osobe, ja zaista stojim iza svojih reči da se ni u ono vreme kada je bilo manje pevača nismo služili skandalima i tračevima. Nije nam to bilo potrebno, već samo dobra pesma. Danas je dovoljno da napravite neku frku i haos i na svim naslovnim stranama ste - rekla je Suzana za "Kurir" i dodala:

- Brzo takva popularnost prolazi, to je instant karijera. Moja karijera traje već 30 godina i pesme mi se i dan danas pevaju. Uvek sam pristojna i nasmejana, moj suprug je sam rekao da me je zbog toga zavoleo.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".