Serija "Bolji život" jedna je od najpopularnijih i najčešće repirziranih domaćih serija, čija publika i danas uživa u davno snimljeni epizodama.

Ipak, postoje delovi o seriji za koje malo ko zna - uloge koje nisu bile namenjene glumcima koji su završili u seriji, ali je bilo i onih koji su odbili da budu deo nje.

Foto: Danilo Cvetanović

 

Otkriveno je da je uloga Saše Popadića bila pisana po Žarku Lauševiću, kao i da je Lepa Brena odbila da se pojavi u hit seriji i ostvari se u ulozi u kojoj je na kraju briljirala Snežana Savić, ali i još mnogo toga.


Za vreme pisanja lika Aleksandra Saše Popadića, scenarista Siniša Pavić lik je pravio po glumcu Žarku Lauševiću, kojem je prvo poželeo da dodeli ovu ulogu. Međutim, termini snimanja serije preklopili su se sa njegovim obavezama. Umesto njega, Guzu je igrao Boris Komnenić.

Foto: V. Danilov

 

Ni glumici Snežani Savić nije bila namenjena uloga Nine Andrejević, ali je sigurno bila suđena. Umesto nje, prvu koja je bila viđena za ovaj projekat bila je Lepa Brena. Međutim, ona nije imala želju da ponovi isti scenario kao u filmovima “Hajde da se volimo” i “Tesna koža”, te je odbila saradnju.

Pre nekoliko godina na internetu su se pojavile izbačene scene slavlja u jednom restoranu i tada upada Čkalja. Iz do danas nepoznatog razloga su izbačene.

Foto: RTS printskrin

 

Prostran i velepni stan u kojem je snimljen veći deo scena bio je zapravo veliki studio na Košutnjaku. Više od četiri godine bio je u potpunosti namešten i ništa nije menjano, a eksterijer se nalazio u ulici Kopitareva Gradina koja se nalazi nedaleko od ugla DŽordža Vašingtona i 29. novembra.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".