Kako ističe, on je vlasnik nekoliko nekretnina od čega je poslednja penthaus koji je prošle godine kupio u Dominikanskoj Republici. Mile priznaje da je proteklih godina sebi uplaćivao staž u Srbiji, Bosni i Nemačkoj, te da će nakon povlačenja sa muzičke scene imati tri penzije.

- Prošle godine smo kupili penthaus u Dominikani, iskreno, ja ga još uvek nisam ni video. Marta i Elena su trenutno tamo, žena je bila zadužena za opremanje stana, na meni je bilo samo da iskeširam novac - kroz smeh je rekao Mile za "Alo!", koji ne krije da je sebi obezbedio lagodan život i kada prestane da se bavi muzikom.

- Naš posao je vrlo neizvestan i potrebno je na vreme štedeti. Ja sam sebi uplaćivao staž i doprinose, tako da ću imati tri penzije, srpsku, bosansku i nemačku. Nisu to velike sume novca, ali nakupiće se. Takođe sam kupio i nekoliko nekretnina, to kad se spoji biće mi dovoljno za lep život - rekao je pevač koji tvrdi da su mnogi pevači zbog nepromišljenosti završili na rubu egzistencije.

Foto: D. Mišić

 

- Tokom pandemije mnogo mojih kolega je završilo maltene kao socijalni slučaj, i to uglavnom jer nisu pazili dok su imali novac. Naravno, niko od nas neće pare poneti u grob, ja sam veoma galantan. Svaki taksista u gradu me zna, uvek ostavljam dobre bakšiše jer smatram da ne možeš dobiti dok ne daš - rekao je Mile, koji ne krije da je vrlo vezan za porodicu koju finansijski pomaže.

- Ima dva brata i sestru i njih pomažem, jako je bitno održavati porodične veze. Moje selo je bilo bez puta, ja sam držao koncerte i dao sam deo novca opštini kako bih pomogao u asfaltiranju. Nikada neću tamo živeti, ali često idem u Bosnu i imam dosta zemlje tamo.

Foto: Jutjub printskrin/ AmiG Show

 

Mile ističe da njegova žena nije ljubomorna na devojke koje mu se nabacuju.

- Marta super reaguje na devojke oko mene, kaže: „Dok te jure ribe i meni valjaš, dobar si“. Kad nju zovu frajeri, ja se u to ne mešam, dok je zovu, valja - kroz smeh je rekao pevač.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".