Po Kaću i Katju je stigao ponosni tata sa Kaćinom sestrom koji nije skidao osmeh sa lica.

- Najsrećnija sam na svetu, ovaj osećaj ne može da se opiše rečima. Ne možemo još da kažemo na koga liči, ja se nadam da liči na mene a da ima plave oči. Ne plašim se ničega, jedva čekam da dođem kući. Najviše ću ja provoditi vreme sa bebom, tu je i moja svekrva, moja mama, Marko. Marko je plakao, to su emocije koje se ne mogu opisati - rekla je Kaća.

 

Inače, predivnu vest popularni par objavio je na društvenim mrežama, a novopečeni tata je pred novinare izašao u majici na kojoj piše "Dobrodošla Katja".

- Za Katarinu i mene je ovo najvažniji dan otkad smo se rodili. Beba i Katarina su dobro, najponosniji sam otac na svetu. Imala je pregled juče ujutru, odvezao sam je, rekla su da ostaje. Odmah sam znao da će biti taj dan. Porodila se u privatnoj bolnici. Otišao sam sa Kaćinom sestrom i kumom u kafić, posle sam morao na trening. Dobio sam od Mistera slobodno da ne idem na utakmicu, pozdravljam ih da jer su dobili.

Foto: ATA images

 

 

- Nisam video još bebu i Kaću zbog korone, čekam da izađu u ponedeljak. Kaća je želela da radi, to je naša privatna stvar zašto smo krili. Sve je spremno za dolazak bebe. Prvi su mi iscepali majcu Bojana sestra, Katarinina sestra, i moj kum. Bilo je suza kad me Katarina zvala, kad sam video bebu - izjavio je novopečeni tata za "Stars".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".