Milan je ranije govorio o romansi sa starijom parnerkom i tada istakao da u takvoj konstelaciji odnosa ne vidi ništa loše.

Foto: Tanjug/Arhiva Novosti

 

 

- Bio sam u vezi sa starijom devojkom, bio sam i sa mlađom, imao sam divne odnose, divne veze sa nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesovale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili slične trivijalnosti. Ako se dve osobe prepoznaju i žele da budu jedna sa drugom, ko je taj otac morala, koja je to društvena norma koja će da propiše da to nije u redu? - pričao je Mraić za "Story".

Foto: Jutjub printskrin

 

 

Međutim, ono što je šira javnost možda zaboravila jeste da je glumac imao i ranije ljubavne potrese, poput onog sa hrvatskom glumicom Ninom Violić koja je od njega starija osamnaest godina, a bio je i sa poznatom kolumnistkinjom Vanjom Bahilj a ona je starija tek devet godina. Taj raskid Milan je takođe obrazložio uz nagoveštaj da su mediji bili preveliki pritisak za njih dvoje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

 

- Mi smo čuvali vezu od medija ali nije nam to uvek polazilo za rukom. Ta veza je sada već davno završena. Ali zašto to nekoga zanima? LJudi bi trebalo da se bave svojim odnosima i ne ulaze u tuđe - ogradio se Milan.

Danas, kada je ponovo singl, možda bi nekim starijim damama značio savet kako da osvoje mladog glumca, a evo šta je on rekao o tome.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja Bahilj (@modrocrvena)

 

- Idealno bi bilo da upoznavanje sa tom potencijalnom osobom krene bez njenog predznanja o mom životu, ali to je sve teže. Čitao sam da Monika Beluči nije znala ko je Vinsent Kasel kada su počeli da se zabavljaju, pa se nadam da je onda ipak moguće. Ako može Vinsent, mogu i ja - našalio se glumac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja Bahilj (@modrocrvena)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".