Mnogi pevačevi fanovi i obožavaoci Bijelog dugmeta iznenadili bi se kada bi videli kako danas izgleda, a verovatno ga mnogi ne bi ni prepoznali!

Foto: Sarić S.

 

Slavni roker oduvek je forsirao opušteni imidž, a karakterisala ga je neobavezna frizura i poprilično ležerna garderoba. Ipak, čini se da se tokom pandemije koronavirusa pevač dodatno opustio i izgleda gotovo neprepoznatljivo! On se pre nekoliko dana u Sarajevu sreo sa dugogodišnjom prijateljicom, kraljicom sevdaha Hankom Paldum, koja je objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.


- Godine prijateljstva i zajedničkih putovanja su iza nas. Došli u Sarajevo naše - napisala je pevačica u opisu slike.

Ona je ispod objave tagovala i fan stranicu bosanskog rokera, pa su po tome mnogi shvatili da se zapravo radi o Tifi. Naime, pevač Bijelog dugmeta nabacio je nekoliko kilograma, a kosa, koju je pustio skoro do ramena, skroz je posedela.

- Draga Hanka, da niste objasnili da je reč o Tifi, ne bih ga prepoznao. Čovek ne liči na sebe, baš je ostario - samo su neki od komentara ispod fotografije. S druge strane, bilo je i onih koji nisu obraćali pažnju na rokerov izgled, već su predložili Hanki da snimi duet s dugogodišnjim prijateljem.

Inače, u jednom od poslednjih intervjua za medije, Vojičić je pričao o svojoj karijeri, privatnom životu, a tada je priznao i da ne voli da se pojavljuje u javnosti.

- Vreme provodim s porodicom, ćerkom i ženom. U kafiće ne idem. Shvatio sam da je i ranije trebalo da se tako povučem. Imam i dve mačke. One su moja terapija, jednostavno me smiruju, s njima spavam, uz njih sam se preporodio - rekao je Tifa za bosanske medije.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".