Pošto u regionu gotovo da uopšte više ne nastupa, pevačica iz Berana odlučila je da zatraži papire u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ona je kontaktirala sa prijateljem koji godinama radi i živi u Čikagu, a poreklom je iz Crne Gore, i pitala ga za savet, te kako je najlakše da se preseli u SAD, dobije njihove papire, a samim tim i stekne pravo na rad.


S obzirom na njenu situaciju i to da joj je zabranjen ulazak u nekoliko komšijskih zemalja, čini se da su male šanse da dođe do onoga što želi.

Jadranka je kontaktirala sa ambasadom kako bi dobila detaljne informacije, kao i da sazna da li uopšte ima šanse da u njenoj situaciji aplicira, nakon čega je angažovala pravnika. Iako šanse nisu velike, ona će ići do kraja i već prikuplja potrebnu dokumentaciju za podnošenje zahteva. Ukoliko joj to ne uspe, pokušaće da aplicira za radnu vizu, otkriva izvor.


Podsetimo, Jadranka se tokom prošlog leta našla u centru skandala, kada je na jednom političkom skupu u Podgorici pevala stihove: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Nakon toga su brojne srpske televizijske stanice zabranile pevačicu u svojim programima, a ubrzo potom joj je zabranjen ulazak u Srbiju, kao i u Republiku Srpsku. Kako je bila na meti celog regiona, u jeku skandala se oglasio i njen menadžer i rekao da su reakcije preterane.

- Ovo je otišlo predaleko, što je mnogo, mnogo je. Preterali su uopšte o čitavoj situaciji - rekao je on.

(Kurir)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".