Lav i Ovan

Prvo mesto pripada Lavovima i Ovnovima. Dame u ovom znaku gde god  da se pojave izazivaju pažnju svih prisutnih. NJih jednostavno morate da primetite. NJihova harizma i lepota kao i atletska građa je nešto što se uvek primeti. One su svakako prave lavice kada se bore za sebe, decu, porodicu i ljubav. Jake i stamene žene koje često same koračaju kroz život.

Strelac

Duh i optimizam je ono što se prvo primeti kod njih. Vole život, slave ga i ponekad njihov optimizam zna da iritira. One uvek vide lepšu stranu. Jake su, uvek kažu šta misle ili osećaju. Problemima prilaze frontalno i bore se do poslednjeg daha ali samo istinom. To je žena koja nikada ne laže. Hrabro i sa osmehom ide kroz život.

Škorpija

Dama sa magnetnom privlačnošću koja savršeno precizno uvek zna šta želi. Perfektno poznaje svoje granice i nikada ne ide preko svojih mogućnosti. Ako to poželi tada joj je saveznik njena intuicija koja je savršena. Jedna od žena koja zna da namiriše opasnost pre nego što okolina može da i pretpostavi. Zbog te svoje osobine ona je uvek sigurna u sebe i ima jačinu da povuče ljude da je prate.

Pročitajte još: Otac mu je bio jedan od naših najpoznatijih glumaca, a evo kako izgleda majka Srđana Todorovića (FOTO)

Bik

Ova dama je jedna je jedna senzualna i tvrdoglava dama. Baš ta njena tvrdoglavost je glavni adut koji je vodi kroz život. Ponekad je to nešto što je sputava i možda je na njenu štetu ali ta žena kada se uhvati za nešto ona ne pušta. Ide do cilja tvrdoglavo i uporno i uvek dođe do kraja. Naravno sve je to sa osmehom i damski. Mila je, nežna, savršena supruga, majka a kao prijatelj je neko koga samo poželeti možete.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".