Prema trenutnim saznanjima, sumnja se da je vozilo iz nepoznatih razloga završilo u palićkom jezeru, ili da je vozilo gurnuto u vodu, ali da niko nije upravljao automobilom, niti da je bilo ljudi u njemu. Nezvanično se tvrdi, da razlog potonuća nije kvar kočnica na vozilu, kako se pretpostavljalo u prvi mah.

Subotička Policijska uprava je potvrdila da je vozilo nađeno kod Muškog štranda, da je Reno 5 izvađen iz jezera, a da u njemu nije nađeno nijedno telo, niti ima saznanja, za sada, da je neko bio u vozilu, pošto su u jezeru i ronioci.

U toku je dalja istraga, kojom će se utvrditi sve okolnosti ove nesreće ili nezgode. Fotografija s automobilom je objavljena prvo na društvenoj mreži, da je automobil završio na dnu jezera, a zatim su na obalu stigli policija, vatrogasci i hitna pomoć, a zatim i ronioci.

U blizini tog dela jezera i ranije je bilo skliznuća s zemljanog dela puta, na neoznačenim mestima, a poslednji put se vozač automobila s puta zaustavio na samoj obali, pa je sve prošlo bez žrtava.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".