Mile je najpre oktrio da retko viđa svoju ćerku zbog obaveza.

Elena je već porasla, velika je devojka, putuje svuda po svetu. Sad je bila u Japanu, pa NJujorku, malo-malo, pa ode negde... Malo je u Beogradu. Kao malu sam je uvek vodio u svoje rodno mesto, ali u zadnje vreme sve manje - priča Mile, pa otkriva da je sa svojom mezimicom spremio pravo iznenađenje za svoje fanove:

Snimili smo nedavno pesmu, nisam bio za to da ja kao otac snimim sa ćerkom pesmu, mi i nemamo isti fazon, ona peva jedno, ja nešto drugo. Svi su me pitali zašto nešto ne snimamo, i jednostavno sam mislio da to ne bi bilo dobro, međutim, iznenadio sam se kad mi je Laća, sin Marine Tucaković, doneo pesmu koja je strašna! Otpevao sam svoj deo, kao i ona, malo ćemo nešto da korigujemo, i za nekih dvadesetak dana će svi moći da je čuju - kaže folker.

Foto: Jutjub printskrin/ Mile Kitic

 

Odlična je pesma, dobar spoj zapravo, iznenadio sam se kako je to sve ispalo, odlična je poruka i mislim da će proći kod publike. Mislim da će se nakon te pesme i ona pojavljivati više u medijima, pa i sa mnom na nastupima. Elena izbegava medije, ima neku svoju viziju, ne želi da daje izjave novinarima, ali moraće ako želi da se bavi ovim poslom. Obećavam i ja u svoje ime da ćemo doći na Pink posle Nove godine da pričamo, pesma stvarno zaslužuje da se medijski proprati - otkriva Mile, pa dodaje da uskoro planira odmor:

Foto: D. Mišić

 

Marta i Elena kao da su drugarice! NJih dve su stalno u Dominikani, čujemo se non-stop. Tamo je toplo, kupaju se po ceo dan, volim i ja da odem, ali u poslednjih godinu dana nisam stigao. Ali, moraću da nađem vremena tamo negde u februaru, Elena se vraća, ali Marta me čeka tamo - priča Kitić.

(Pink.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".