Naime, pevačica se ove noći pojavila na snimanju novogodišnjeg programa televizije "Pink" i oduševila svojim izgledom.

Malo je poznato da je Sanja pre skoro tri godine bila suočena s neprijatnošću kada ju je taksista napao nožem u Bijeljini.

Foto: Jutjub printskrin/Grand Koktel Tv Grand

 

 

- Napadnuta sam hladnim oružjem od strane taksiste sa kojim sam se vozila do određene destinacije. Lice je privedeno kao što sam i ja bila u policiji. U policijskoj stanici su mi pružili sve moguće uslove kao nekome ko je u takvom stanju tu da bi mu pružili pomoć. Nažalost, ja imam bolest štitne žlezde i hašimoto sindrom koji usko povezan sa štitnom žlezdom... Ja sam hipersenzibilna, doživela sam veliki šok, emotivni šok. Jako mi je pozlilo, pala sam u nesvest u stanici i povraćala sam, pogubila sam se... Zvali su, naravno, odmah hitnu pomoć i stvarno su učinili sve što su mogli. Snimili su me na pravi način. Organizam mi je pretpreo nenormalan šok, od straha sam se skroz pogubila - ispričala je svojevremeno pevačica za domaće medije. Međutim to nije jedina loša situacija s kojom se pevačica suočila.

Maletićeva je samo godinu dana pre napada imala saobraćajnu nesreću:

- Završila sam u jarku. I dalje sam u šoku. Ne mogu da dođem sebi. Svašta mi prolazi kroz glavu, ali najbitnije je da sam živa - istakla je pevačica, koju su čak i pojedini portali proglasili mrtvom.

Podsetimo, Sanja je nizala hitove, među kojima je najslušaniji bio "Mlađi", a uporedo s popularnošću, pratili su je i neverovatni događaji.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".