Nedavno je prisustvovala gala događaju "The Holliwood Reporter 2021. Power 100 Women in Entertainment", koji je održan u hotelu Fermont Siti u Los Anđelesu i oduševila je sve prisutne svojim izgledom.

Mišel Fajfer je na dodeli nagrada za sto moćnih žena u svetu zabave u Los Anđelesu, očarala je sve prisutne svojim izgledom. U savršeno svedenom crnom odelu modne kuće Selin, jednostavnom frizurom i bez bora, Mišel je sijala. A na podijum je izašla kako bi uručila nagradu glumici Selmi Bler, koja je postala zagovornik prava i dostojanstva osoba sa invaliditetom nakon što joj je dijagnosticirana skleroza u avgustu 2018. godine.

"Snaga sa kojom se suočila sa MS-om je ništa drugo nego herojska, ona je vrsta heroja koji je trenutno veoma potreban, i to ne samo za MS zajednicu. Ona je potpuno transparentna sa izazovima i slomljenim srcem ove bolesti i o svojoj borbi i uspesima govori kao pesnik. Ona donosi dubinu saosećanja kojom smo svi inspirisani i predstavlja preko potreban primer kako se društveni mediji mogu i treba koristiti — kao alat za povezivanje, inspiraciju i isceljenje", rekla je Mišel o svojoj prijateljici.

Iako je prošlo skoro 40 godina otkako je Fajfer postala pinap glumeći zadivljujuću Elviru u drami o narkobosima iz 1983. godine, ona je izgledala prelepo, kao da nije ostarila ni minut.


Ranije ove godine u maju, Mišel je objavila na Instagramu trčanje i trening u pripremi za Marvelov treći deo Ent-Men franšitze.
Filmska ikona ima dugu istoriju impresivnih uloga u rasponu od "Lica sa ožiljkom" i Žene mačke u filmu " Povratak Betmena", a takođe je glumila u filmovima "Udata za mafiju" i "Briljantin 2".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".