Članica grupe "Uraganke" Ivana Nikolić želi našeg najpopularnijeg glumca Miloša Bikovića! Atraktivna pevačica već je sarađivala sa njegovim kolegom iz "Južnog vetra" Miodragom Radonjićem, a sada se nameračila na glavnog junaka ovog hit ostvarenja.

- Volela bih da nešto radimo sa Milošem Bikovićem. Ne znam da li je on slobodan ili zauzet, ali to za saradnju nije ni bitno. Znam da tražimo glumca za novi spot, a ko će to biti odlučiće reditelj. Super bi bilo da posle Baće to bude Petar Maraš. Sviđa mi se njegov lik u "Južnom vetru" - kaže Ivana i dodaje da ne bi imala ništa protiv ni da ona zaigra u "Južnom vetru":

Foto: ATA images

 

- Volela bih da dobijem poziv za nastavak serije ili filma i vrlo rado ću se odazvati ukoliko se to desi. Pevanje mi je profesija, a bilo bi lepo da se oprobam i u glumi.

Seksi pevačica tvrdi da je i dalje bez dečka i volela bi da se u 2022. godini napokon skrasi.

- Nemam dečka, ali daj Bože da se u novoj godini zaljubim i da se promeni moj status. Trenutno sam fokusirana na posao i rad sa mojim koleginicama iz grupe Sanjom Vučić i Ksenijom Knežević - priča Ivana.

Nikolićeva je nedavno promenila boju kosu i sada je zbog frizure svi porede sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin.

- Moj novi imidž se nekome dopada, ali postoje i oni koji me mole da se vratim u plavo. Moj frizer Aleksandar je dugo radio sa Ksenijom Pajčin i dobio je inspiraciju da mi uradi frizuru koju je ona nekada nosila. Često mi sada ljudi govore da ličim na nju i to mi prija, jer je ona bila neponovljiva. S druge strane, to što ličim na nju ne znači da se plašim za svoj život - poručuje seksi "uraganka".

Foto: TV Pink printskrin/Amidži Šou

 

 

(Informer)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".