Javnost su o smrtnom slučaju objavili njeni prijatelji i kolege influenseri, koji su otkrili da se sumnja na samoubistvo.

Kikin profil na društvenim mrežama preuzela je njena prijateljica i koleginica.

Ona se posle inicijalne informacije o tragičnom kraju mlade Kristine, još jednom oglasila na Instagram storiju pokojnice i to porukom na engleskom kako bi svi koji prate mogli da razumeju.

Foto: Instagram printskrin/kikax3

 

Ona je u objavi poručila:

- Sa velikom tugom obaveštavamo vas da je naša draga prijateljica i anđeo preminula sinoć. Želimo da izjavimo saučešće njenoj porodici, prijateljima i fanovima. Ovo su teški trenuci za sve nas i sve što možemo da uradimo je da sačuvamo sećanje na nju. Volimo te Kiko i već nam nedostaješ više nego što se rečima može opisati - navodi se u saopštenju, a onda i jedna dramatična poruka, veoma jasna i opravdana pošto je o problemu suicida i nasilja na internetu neophodno javno govoriti:

- Ako imate suicidalne pomisli ili patite od depresije, molimo vas pričajte sa nekim - niste sami!

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".