On je istakao kako je Kika tri godine bila žrtva sajber nasilja.

- Mhm, šokirani ste? Uh, katastorfa! Pa otkud to? Bože, šta joj bi! Bilo bi super kad biste bili tako šokirani i komentarima koje svi dobijamo, a koje je ona poslednje tri godine dobijala svakodnevno - "umri", "Dabogda poginula", "želim ti sve najgore", "razboli se", i tako dalje - počeo je Luka.

 

- Pa ona drama sa Baka Prasetom, gde ste joj se use**vali u život zajedno sa njim. Ne znate za granicu, de*ili mali i veliki. Tastatura je, nažalost, omogućila svakom imbecilu da ostavi komentar i pljune na nekoga.

- Svi mi dobijamo svakakve komentare, uglavnom "oguglamo" na sve to. Međutim, želeli to da priznamo ili ne, dođe momenat kada se nakupe sva ta s*anja koja istipkate, izgovorite, snimite. Jezivo je šta ste sve u stanju da napišete. I sad, kada je devojka poklekla pred svim uvredama, psovkama, napadima, omalovažavanjima, sad je šok, sad je divna, sad je jadna i sad je anđeo... - poručio je Krivokapić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @krivokapic_luka

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".