Međutim u poslednjoj epizodi jedna od scena koja će definitivno obeležiti ovu sezonu i koja će se posebno svideti Reljinim obožavateljkama jeste ona u kojoj se vidi kako razgolićen izgleda u krevetu u društvu Makedonke. Partnerka u ovoj eksplicitnoj sceni biće mu glumica Kamka, koja glumi Anu, sestru glavnog negativca u seriji.

Foto: Tv printskrin

 

Ova scena sigurno nije bila prijatna za gledanje Reljinoj nevenčanoj supruzi Nikolija Jovanović, da li će nešto prokomentarisati ostaje da vidimo.

 Popović je za medije već govorio kako je oduševljen serijom i svojom ulogom u njoj.

- Malo sam je neskromno najavio kao najbolja serija, ali stvarno tako mislim, zato sam nakon deset godina konačno prihvatio jednu ulogu. Prihvatio bih ovu ulogu i bez čitanja scenarija jer sam fan serije "Besa". Dao sam svoj maksimum, bio sam posvećen tom projektu svaki snimajući dan i van toga. Nisam muzičar koji je zalutao u svet glume, suštinski sam oboje, ne razmišljam o tome, srećan sam što mogu da budem i na jednoj i na drugoj strani - rekao je on za medije, pa dodao da mu Nikolijina podrška mnogo znači.

Foto: ATA images

 

- Na premijeri "Bese" mi je mnogo značilo što je ona bila sa mnom, svi su dolazili u glumačkim parovima, jedino smo ona i ja došli kao pravi par, porodica jeste sve - zaključio je Relja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".