Pejović je rekao da se raduje dočeku 2022. godine, jer za njega to nije klasičan koncert gde peva samo svoje pesme, već je u repertoar uključen i rok pravac kao i pesme kolega koje navodi da najviše privatno voli da sluša.

Foto: Nportal

 

- Svoje nastupe često započinjem Čolinom pesmom "Dobra vam noć prijatelji" - otkrio je pevač.

Na pitanje da li planira da pesmu "Ponoć", koja se izvodjila iz filma "Toma" otpeva tačno u 00:00, odgovara da je razmišljao o tome, i da će verovatno tako i biti.

 Bjelogrlić nam je rekao da je ekipa filma doživela toliko emotivno film "Toma" i da su "pronašli dušu". Kako ste vi doživeli taj projekat?

- Moje prvo gledanje filma je bila ta neka radna verzija, koju smo gledali pre sedam meseci i moram da priznam da sam zaplakao kad sam gledao. Pitaju me ljudi pa kako plačeš, dok slušaš samog sebe. A ja im kažem da dok sam gledao film, kao da sam imao auto - pilota pa sam ga uključio da ne slušam sebe, već pesmu kao pesmu i scenu koju gledam bude kao i svaka drugi. 

Dok ste pevali Tomine pesme u studiju, o čemu ste razmišljali?

- Uh, to je u studiju bilo baš teško,  jer je bio letnji period i Željko i ja smo bili na odmoru, pa sam mu snimao preko telefona jer je scena morala nekako da se snimi, onda sam došao u studio morao sve ponovo. Na monitoru su mi pustili scenu iz filma, onda sam morao Marića da pratim, mimiku otvaranje ust. Ako ste gledali film u sceni "Ispod palme" za klavirom u kući, on tu sve vreme maše glavom i ne mogu da pevam ravno, onda sam morao i ja tako (smeh), menja se i disanje da bi se dobila što verniju sliku.

Možeš li da nam otkriješ kako je nastala pesma "Ponoć"?

- Prvu verziju te pesme je uradio Tozovac, čovek je starog kova koji je takve pesme pisao sebi i ranije. Onda je napisao tu pesmu i čuo se sa Željkom, on je naravno sjajan aranžman uradio. Svi me pitaju kako da nađu originalnu verziju dueta Silvane i Tome, nema ga, ne postoji to je autorska pesma koja je nastala za potrebe filma.

Da li možete da zamislite sebe u nekoj ulozi, kao glumca?

- Ne, nemam tih ambicija, a i nisam neki glumac iskreno.

Foto: Petar Milošević

 

Da li je možda vama film "Toma" obeležio proteklu godinu?

- Jeste, obeležio je zato što postoji deo publike koji ne sluša moju muziku, drago mi je da sam pridobio taj deo publike koji nisu znali šta ja sve radim, jer su slušali nešto sasvim drugačije. To mi je posebno drago. 

Jedna bolna tema, mnogo vaših kolega je protekle godine preminulo. Mrka je bio vaš veliki prijatelj, kako je druženje sa njim izgledalo, šta je voleo da mu pevate? 

- Voleo je mene, i terao me da mu stalno pevam "Violino ne sviraj", to mu je bila od Toze najomiljenija pesma. Sjajan čovek, zvao sam ga ćale, voleo sam ga i poštovao. Jako mi je žao što ga više nema.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".