Glumac Nebojša Dugalić zvezda je pozorišta, filma i televizije i, ako pitate publiku, jedan od omiljenih na sceni.

Uvek nasmejani glumac je poslednjih godina, čini se, sveprisutan i ne prestaje da radi vredno, ali o njegovom privatnom životu se ne zna mnogo jer ne govori previše o intimi. Poznato je da je Dugalić u srećnom braku s Draganom (50), koja se i sama bavila glumom.

 ― Moja supruga je koleginica, ali ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može bolje da se uradi. Dopada joj se uglavnom što sam radio u poslednje vreme poput "Državnog službenika", "Žigosanih u reketu". Bitno je da budemo raznovrsni u svojim ulogama, kako ne bismo dosadili sami sebi ― istakao je Nebojša jednom prilikom.

NJegova supruga je, inače, odavno rešila da prekine karijeru i posveti se isključivo porodici, što je veoma izazovan zadatak koji traži mnogo vremena i odricanja, posebno kada se uzme u obzir da Dugalići imaju ― petoro dece! Oni su ponosni roditelji Jane, Vidana, Bogdana, Kalina i Ilina, a Dugalić je jednom izjavio da ne planira da njegova deca pođu njegovim stopama, već da smatra da svako ima svoj put, ali da se ne plaši.

― Svako ima svoj put, tu ne pomažu ni saveti ni upozorenja. Umetnošću ljudi trebaju da se bave samo ako poseduju izuzetne darove. Posao je zaista neizvestan. Mnogo toga zavisi od sreće, od toga kako će se sklopiti okolnosti. Prilično je stresno biti glumac kod nas jer prethodnih godina nije bilo dovoljno snimanja. Nemam strahove kao roditelj i to kojim će putem moja deca krenuti. Trudim se da prepoznam šta je ono za šta imaju najviše strasti i interesovanje. Bitno je da imamo dobar odnos sa decom i da je on pun poverenja. Tada se deci otvaraju srce i duša, da prihvate sve roditeljske savete ― rekao je svojevremeno glumac.

(Glosi)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".