Šta publiku može da očekuje u novogodišnjoj noći koju ćeš uveličati svojim nastupom?  

- Ono što je najvažnije za mene kao muzikanta je da bude sve kako treba, Novogodišnja noć je specifična jer ljudi žele da se zabave više nego inače. Svi su željni toga. Moj svaki nastup je drugačiji, ja sam žena koju ponese atmosfera, imaću svoj kostim, dok će muzičari biti specifično obučeni - rekla je pevačica na početku intervjua. 

Foto: Igor Marinković

 

Kako teku pripreme?

- Pripreme za novogodišnju noć teku lagano. Koristim priliku da ugodim ljudima. Da ja i moja ekipa sviramo nešto drugačiji program, da tempo bude brži iako ja volim balade. Vežbamo svaki dan u našem studiju.

Da li će tvoja sestra Kristina imati puno posla?

- Neće (smeh) imaće minimalno posla jer je kostim takav - minimalan.

 Šta bi poželela sebi u 2022. godini?

- Ova prethodna godina, nije bila za poželeti. U 2022. godini želim da budem mirna, nije mi među željama da se zaljubim.

Da li imaš dečka?

- Nemam dečka već tri ipo godine i ne znam razlog za to.

 Da li priželjkuješ neko zaljubljivanje u 2022. godini?

- Ne mogu da kažem da priželjkujem, nisam raspoložena za to. Jedino što mogu da radim je da ujedem nekog mušarca.

Kada biste dovele dečka kod kuće, da ih ćerke upoznaju, šta mislite kako bi reagovale?

- Uglavnom sam dovodila muževe (smeh), preskočila sam tu fazu upoznavanja sa dečkom. 

Foto: Igor Marinković

 

Čega se najviše plašiš kao majka dve ćerke?

- Pa svega i ničega, mislim rad na sebi mi je dobrineo da je strah jedna iluzija, u biti ne postoji. Kao majka se tresem na sve i svašta. Ovo je vreme ludo, pogotovo ono što gledaš u porodici i ono što imaš kao vrednosti u porodici i ono što gledaš spolja i što društvo nalaže apsolutno nema veze jedno sa drugim. Deca u tom periodu žele da pripadaju i da se uklope u okolinu.

Kakva si bila kao tinejdžerka?

Ne želiš da znaš, mama me je samo gledala pre neki dan kada sam joj kukala na svoju decu, i rekla "Ne želiš da te podsetim šta si ti radila kad si bila mala".

 Nataša će u novogodišnjoj noći nastupati u hotelu "Hilton", a zbog velikog interesovanja zakazala je i reprizu na drugoj lokaciji.