Miona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa izabranikom, a na njima drži ruže. Cela prevara je počela od tri ruže: 

- Pa da počnemo. Rim je izrazito romantičan, ali ništa u vezi ovih ruža na prvoj slici nije. O tome kako me je prevarant na foru smotao, dao mi 3 (ruže) besplatno jer sam iz Srbije, pa mi ubacio sve za fotku, pa je sve to dobrano naplatio… to je već blam za sebe i to nije bilo nimalo romantično ali je možda romantično to što su te 3 ruže završile ispred kuće Đulijete i Felinija u ulici Via Margutta 110 - napisala je Miona.

Iako je već na javnoj sceni već duži niz godina, glumica vešto krije svoj privatni život od očiju javnosti: 

Mionin deda je producent i scenarista Jovan Marković koji je pisao "Žikinu dinastiju", a ono što gotovo nikome nije poznato jeste činjenica da je glumičin deda bio i poznati književnik Dobrica Ćosić.

- Jeste, moj deda je Jovan Marković koji je tvorac "Žikine dinastije", a deda stric mi je Dobrica Ćosić - rekla je, pa dodala:

- Iskreno, nisam ni znala do svoje 14. godine ko je Dobrica Ćosić. Tek sam tada pročitala „Daleko je Sunce“, a posle sam čitala "Korene" u gimnaziji. Kasnije sam saznala da smo u srodstvu - rekla je Miona svojevremeno gostujući u "Jutru" na TV Prva.

BONUS VIDEO: