Tatu Slobodana Bodu Ninkovića odlično znate. Po njegovim ulogama. A verovatno znate i njegovu naslednicu sve poznatiju po sportskim uspesima.

Glumac iz Smedereva koji je igrao u "Vuku Karadžiću", "Srećnim ljudima", "Otvorenim vratima", "Kaznenom prostoru", jedno je od omiljenih glumačkih lica kod nas.

Učesnik je brojnih dečijih programa uz koje su generacije i generacije odrastale. NJegova ćerka Nađa Ninković (28) bavi se odbojkom. Igra na poziciji srednjeg blokera.


Igrala je u Crvenoj zvezdi, Voleru Cirihu, u italijanskom klubu Azura Vole,j pa u Brazilu. Zbog sporta je često odvojena od porodice koja je sigurno najveći oslonac.

Nađa je sa reprezentacijom Srbije 2011. na Evropskom prvenstvu u Srbiji i Italiji osvojila zlatnu medalju. Uspešna odbojkašica je sa timom svoje zemlje došla i do bronzanih medalja na Svetskom gran priju 2011. i 2013.

Izuzetno je uspešna i njena klupska karijera tokom koje je sa timovima dolazila do najprestižnijh dražvnih prizanja.

Foto: N. Paraušić

 

Kako je i glumac više puta govorio, Nađa ja rano otišla iz kuće, budući da je gradila ozbiljnu karijeru, i da su se on i supruga već navikli da ona skoro nikad nije u porodičnom domu.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".