- Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i porodice. Takve smo životinje - bio je njen odgovor na pitanje da li je brak za nju važna institucija.

Karleuša sa suprugom, fudbalerom Duškom Tošićem, ima dve lepe ćerke. Pevačica je progovorila i o tome kako ih vaspitava.

- Svako ko poznaje moju decu ima samo reči hvale za njihovu skromnost i vaspitanje. Kako je Divna mene učila da budem isti čovek i prema radniku "Gradske čistoće" i prema predsedniku, da ne budem materijalista, da imam empatiju prema ljudima i životinjama, da ne stavljam svoje lične potrebe u prvi plan, tako i ja vaspitavam moju decu. One su jedan skup naših vrlina i mana (Jelene i Duška, prim. aut.). Miks genetike i magije odrastanja u posebnim uslovima dece javnih ličnosti. Ali biću pristrasna, pa ću reći da su to mamina deca s malo tatinih momenata - istakla je ona.

Foto: Instagram printskrin/ karleusastar

 

Pop zvezda progovorila je i o svom odnosu prema rodnom Beogradu, kao i o svom detinjstvu.

- Ponosni sam lokal patriota i duh Beograda nosim kao zaštitni znak. Smatram da su Beograđani ljudi posebnog mentaliteta, duha i stava. Odrasla sam na Novom Beogradu, kod Fontane, i to odrastanje u surovim devedesetim, na još surovijem beogradskom asfaltu, od mene je, čini mi se, napravilo ličnost koja se u mnogo čemu razlikuje od drugih javnih ličnosti u šou- biznisu. I moji roditelji su Beograđani, a sa očeve strane i deda i pradeda. Svako voli svoj grad i mesto, pa tako i ja ističem Beograd.

Foto: ATA images

 

- Bila sam srećno dete, ali u nekom svom svetu, ne previše shvaćeno u školskom okruženju. Razlikovala sam se u svakom smislu, od ponašanja do fizičkog izgleda, jer sam bila veoma visoka, tako da sam stvorila neki svoj svet još kao mala. Stalno sam pevala, muzika mi je i tada bila opsesija i bilo mi je kristalno jasno čime ću se baviti. Tad sam govorila da je užasno što sam tako mala i što gubim vreme čekajući da porastem i postanem ovo što danas jesam. Majka mi je bila novinarka, otac veoma uspešan u policiji, ali su se vrlo brzo razveli i meni dodatno zakomplikovali detinjstvo. Obeležena čudnim prezimenom, odrastala sam s mamom, tetkom i bakom, koje su me naučile da budem alfa ženka. Moja majka je bila i ostala zvezda vodilja i inspiracija čitavog mog života. Ona ga je obeležila na najlepši mogući način. Dovoljno je da zatvorim oči i da mogu sasvim jasno da razgovaram s njom i sad.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".