U ulozi Tašane našla se Anđela Jovanović, ćerka našeg istaknutog glumačkog para, Dragana Jovanovića Gagija i Branke Pujić, koja je već posle prve epizode ostavila povoljan utisak na publiku i izazvala pohvale na društvenim mrežama.

Gostujući nedavno na RTS-u, Anđela je rekla da je gledala dve epizode serije "Nečista krv" i da je veliki obožavalac ovog projekta.

- To je tematika koja nije do sada obrađivana na taj način, a jako je važan deo naše istorije koji je ostavio dosta traga na nas i meni je ovo izuzetno zanimljivo. Ova serija je, po meni, jedna od naših najboljih serija koju sam imala priliku da gledam - rekla je Anđela.

- Ja sam to pročitala kao ženski film. Meni je lik Tašane koju ja igram bio glavni lik, mada je tu i gazda Trifun - dodala je glumica.

- Najveći izazov mi je bio da pokažem neku svoju unutrašnjost. Da se otvorim za ovu ulogu na neki način koji pre nisam imala priliku. Ovo je žanr koji zahteva vrlo duboke i tamne delove duše da izađu na videlo i potrebno je dosta hrabrosti za tako nešto, svima nama - napomenula je mlada glumica.

Serija "Nečista krv", čija je prva epizoda izazvala veliko interesovanje prikazivaće se vikendom u večernjim terminima.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".