Da bi scenski izvođač bio jedinstven i prepozantljiv, pored glasa, stasa, harizme i energije neretko mora da se istakne i neobičnim imenom ili nadimkom upravo se time vodio i mladi pevač, kompozitor i tekstopisac Mihajlo Veruović široj publici poznat je pod imenom Vojaž.


Mihajlo nije imao baš idealno detinjstvo. Iako je rođen u Beogradu, kada je imao samo dve godine, sa majkom i bratom preselio se u Francusku.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Kako je ranije rekao medijima, na preseljenje u stranu zemlju bili su primorani zbog sopstvene bezbednosti, jer je Vojažev otac Milan Veruović ranjen tokom atentata na pokojnog srpskog premijera Zorana Đinđića.

Upravo zbog preseljenja, a kasnije i česth putovanja, mladi izvođač je rešio da se u svetu muzike predstavi kao Vojaž, odnosno Voyage što na francuskom jeziku znači „put“ ili „putovanje“.

On je svojevremeno otkrio kako je dobio svoje scensko ime.

- Moj otac je bio telohranitelj Zorana Đinđića i nakon atentata na njega, u Srbiji nije bilo sigurno za nas. Morali smo porodično da odemo iz zemlje. Tako je nastao Vojaž, što znači put, na francuskom. Meni se to svidelo i to sam prisvojio kao svoje -  ispričao je reper.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

 

(Nova)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".