Naime, izvor blizak našem portalu otkrio je da je pevač bio u izuzetno lošem stanju, kao i da je u poslednje vreme imao psihičkih problema zbog čega je sebi nažalost oduzeo život.

- Bio je sa roditeljima tog dana i samo je izašao i nažalost to uradio. Otišao je u pomoćnu zgradu u roditeljskom dvorištu i učinio to. Žao mi je zbog toga, bio je odličan momak i izuzetno pošten kolega - tvrdi izvor blizak Grand portalu.

FOTO: Printskrin Jutjub Zvezde Granda

 

Ova vest šokirala je kako pevačevu porodicu, tako i brojne prijatelje i kolege koje se potresnim rečima opraštaju od njega.

- Alahovom voljom, brat Mujo se danas, poslednji dan svetog meseca Ramazana, preselio na večni svet. Molim Alaha da mu se smiluje, oprosti jegove grehe i podali lep dženet, a porodici sabor u ovim teškim trenucima- napisao je pevačev prijatelj Edo Malić na svom Fesjbuk profilu.

- Mujo brate pa šta to uradi sebi coveče, znamo se godinama, zajedno smo hodali, furali, uvek si bio odličan momak i odličan pevač. Žao mi je što si nas napustio prijatelju moj uvek ću te pamtiti- napisao je Mujin prijatelj Meho koji ne može da dođe sebi nakon vesti da je pevač sebi oduzeo život.

- Ne mogu da verujem. Alahu mili otvori mu dženetska vrata. Čuo sam da se Mujo obesio, žalosno je sve ovo – napisao je jedan od Hodžićevih prijatelja.

Podsećamo, Mujo je okušao sreću u „Zvezdama Granda“ u sezoni 2018/2019 kada se predstavio pesmama „Potražiću oči nešto zelenije“ Marinka Rokvića i „Bolje mi je“ od Đanija.

Nakon što je otpevao obe pesme takmičar je nastup ipak završio bez glasova.

– Šteta što niste videli kako je izgledao dok je pevao. Baš je bio nasmejan - prokomentarisao je tada Saša Popović.

Iako tada nije uspeo da prođe u drugi krug, bilo je očigledno da je Saša Popović prepoznao njegov talenat i harizmu kada mu je poručio da se prijavi u takmičenje sledeće sezone.