Kako je pevačica i sama rekla, ne može uopšte da joj doskoči i ne zna šta da radi sa njom.

- Goca kaže da je i ona bila jeziva kao klinka, ali da je Lena preterala. Priznala je da ih je mala sve z*jebala - rekao je izvor blizak pevačici.

Kako dalje objašnjava, ona je počela da odgovara svima, da se inati i pokazuje da je u nekom "svom svetu", što je tipično za period puberteta. Međutim, svakoj majci je ovo izuzetno težak period jer se njihovo dete potpuno promeni.

Foto: Printskrin/Jutjub/ KONTRA SHOW

 

- Počela je da odgovara i njoj i Raši. Ne sluša ih ništa, lupa vratima, zatvara se u svoju sobu i u nekom je svom svetu. Goca joj s vremena na vreme traži telefon, hoće žena da ima uvid i da joj je na oku, ali mala tek tada pruža otpor. Buntovna je i temperamentna, zapravo je sva na majku i Goca je svesna toga. Samo joj je bitno da bude na oprezu i da Lena ne krene nekim lošim putem. Svesna je da je ona u tinejdžerskom periodu i da to mora da prođem, ali neće ni da je pusti da radi šta hoće - završava izvor.

Pevačici u ovim problemima pa i svakom drugom periodu najveću podršku pruža suprug Raša. Pored Goce Tržan i Nataša Bekvalac se nedavno požalila da joj je ćerka Hana u pubertetu i da je ništa ne sluša.

(Mondo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".