Tela Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode pronađena su 16. marta 2010. godine u pevačicinom stanu na Voždovcu. Kako su ubrzo nakon ubistva otkrili izvori bliski istrazi, Filip je, nakon što je usmrtio Kseniju na samom izlazu iz stana, pucao sebi u usta. Spekulisalo se o tome da su se svakodnevno svađali, a razlog njihovih sukoba, kako se pričalo, bila je Filipova ljubomora.

Foto: Nemanja Kostić

 

 

Pored igračkog talenta i brojnih hitova Ksenija Pajčin će ostati upamćena kao originalna i uvek svoja, ali i kao jedna od najlepših i najatraktivnijih devojaka na srpskoj muzičkoj sceni.

Ksenija u svojoj muzičkoj karijeri imala je mnogobrojne hitove u kojima su uživale pretežno mlađe generacije tokom devedesetih i dvehiljaditih godina.

Kada se kao devojčurak pojavila na estradnoj sceni izazvaši pravu pometnju, svi su bili željni saznanja ko je nepredvidiva, ekstremno lepa Ksenija koja je instant proglašena našom najlepšom estradnom pevačicom.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

Godine 2001. u listu "Nevs", u jeku svoje popularnosti, Ksenija je za medije prgovorila o svojoj privatnosti u rubrici pod nazivom "Životni leksikon" gde je odgovorila na nekoliko leksikonskih pitanja.

Ovom prilikom vam prenosimo delove teksta:

Ksenija Pajčin je rođena 1977. godine u Beogradu. Karijeru je započela sa plesnom grupom 1993. godine, da bi posle pesme "Hej Dak" postala poznata kao jedno od najlepših lica na jugoslovenskoj estradi. Samostalnu karijeru počela je 1997. godine, a pre dva meseca objavila je drugi samostalni album. Za sebe kaže da je srećno neudata.

Čega se sećate iz detinjstva?

- Mislim da sam ja pozitivna osoba, ali iz detinjstva pamtim samo loše stvari. Pamtim greške, svoju stidljivost i strahove.

Šta mislite šta ćete raditi i gde ćete biti za godinu dana?

- Ne zamišljam, a mislim da je to negde nedostatak motiva.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

Kako zamišljate sebe za dvadeset godina?

- Kao dobru majku. Mislim da sam porodičan tip, želela bih da imam mnogo dece. Ako finansijski stojim kako treba, možda i usvojim neko dete. A i životinje mnogo volim. Skoro sam gledala na televiziji ženu koja u svom dvorištu drži mnogo napuštenih kučića, pa bih volela da imam i farmu.

Koje doba dana najviše volite?

- Jutro. Ranolanilac sam i onda sam zavolela jutro.Najlepše mi je. Ne volim veče... Veče je vezano za posao, a to povlači nervozu i umor.

Koliko često pijete alkohol?

- Ne pijem, ne prija mi. I ovako sam vesela i puna energije, tako da mi alkohol ne prija.

Foto: Arhiv Novosti

 

 

Šta je najgore što ste čuli o sebi u poslednjih godinu dana?

- Teško pitanje, pošto čuješ mnogo groznih stvari. Stvarno ne mogu da izaberem.

Za koje greške imate najviše razumevanja?

- Za bilo koju grešku koju napravi neko iz moje porodice, neki moj prijatelj ili neko za koga sam emotivno vezana. Ja mnogo praštam. Milsim da ako samom sebi priznaš neke stvari i oprostiš ih, onda će i drugi da opraštaju. Ako je neko o tebi pričao loše, i to ti prizna, i ti mu onda oprostiš, možete postati sjajni prijatelji.

Omiljeni film?

- Ima ih puno. Ali, "Đija", da. To je film o top modelu, devojci koja postaje narkoman i dobija sidu, a najpopularnija je manekenka. To je istinita priča, veoma poučna za devojke koje moraju da shvate da lepota nije sve.

Da li ispunjavate obećanja?

- Ako ih ne ispunim, nije mi dobro.Nervozna sam kada mi mnogo ljudi traži nešto.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

Vaš osnovni nedostatak?

- Verovatno ih imaš mnogo u mladosti. Ja na sebi radim i detaljišem, i trudim se da nemam nedostatke.

Čega se najviše plašite?

- Ne želim to da otkrivam, onda bi neko mogao da me uplaši, ali želim da strahove izbacim iz sebe.

Da li biste partneru priznali prevaru?

- Ne bih morala da priznajem, odmah bi me provalio. Po meni se vidi da me grize savest.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

Šta je neophodno za kvalitetnu vezu?

- Mnogo priče, dobar provod da ne bi bilo dosadno i iskrenost.

Kako želite da umrete?

- Ne želim da umrem!

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".