Vera žali što su estradu napustile brojne kolege, velikani sa naše muzičke scene, koje je Vera poznavala i sa kojima je sarađivala.

- Samo pokojni se pojavljuju na televiziji. Imam strah, ali srećna sam i vakcinisana, i ako se dogodi da dobijem lakše ću preboleti - rekla je pevačica otkrila i da je nedavno bila zapanjena pitanjem jednog novinara u vezi sa njenim testamentom.

Foto: Jutjub printskrin/Telegraf.rs TV

 


- Jedan novinar me je pitao da li sam napisala testament, ja se naježim i kažem: " Nemoj da me pitaš takve stvari". Ako ode suprug pre mene, ja ću, a ako odem ja pre njega on će. I deca su tu. Ja imam pesmu "Pola sinu, pola kćeri" ja sam otpevala tu pesmu da nema testament nekom drugom nego sve na pola - rekla je ona za "Grand News"

Podsetimo, Vera poseduje jednu od najskupljih vila u Beogradu (pominje se često i da je najskuplja), njena vrednost se procenjuje na 3,8 miliona evra i nalazi se na Dedinju.

Foto: Jutjub printskrin/Grand News Tv Grand

 

Vera je jednom prilikom otkrila da uživa u antikvitetima i umetničkim delima. Pevačica je decenijama sakupljala slike, uglavnom srpskih slikara iz 20. veka, a izdvajaju se dela Save Šumanovića, Uroša Predića i Paje Jovanovića.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".