- Molim određenu zavedenu u policiji prostitutku sa osnovnom školom da prestane da mene upliće time što će nekome dati podršku. Vrati prvo svoje dugove, jer bi pevala u dnevnoj sobi da te jedan drugi producent davno nije uzeo pod svoje i napravio nešto od tebe! I srednja škola se može završiti i sada. I smanji korišćenje marihuane i možda manje budeš opsednuta sa mnom. Nemoj da me čačkaš, jer imaš previše putera na glavi - napisala je Kija na svom Instagram storiju i dodala:

Foto: Instagram printskrin/kijakockar

 

- Mora uvek neka budala da upliće mene, jer ima nešto lično protiv mene. Poješće vas mržnja. Da smo u školi, a tema "Jesen", pisala bi o meni. Samo nisi stigla do toga - završava Kockareva.

Foto: Instagram printskrin/kijakockar

 

Podsetimo, Edita je nedavno u svojoj objavi na Instagram profilu isprovocirala Kiju Kockar i njenog menadžera navodeći da oni ulažu u "rijaliti polusvet".

- Sramota kakav pakao moramo da prođemo da bi radili svoj posao pošteno. Svi bi da budu face, da se priča o njima. Zato i treba da ulažete u polusvet i poluidiote kojima se život svodi na rijalitije, spletkarenja i promiskuitet, a ne od nas poštenih izvođača, umetnika da pravite budale. Karma je čudo, zapamtite! - napisala je Edita u čijoj se prozivci očigledno pronašla Kija Kockar.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".