Žena, koja se na TikToku predstavlja kao @hollinator1424, u videu je opisala ono što je usledilo, a nije bilo deo plana. Pomalo blaženi osmeh nestao joj je sa lica, a nadvila se neka strepnja.

- U nekoliko sekundi stvari su se pogoršale. Počela sam da se osećam loše i pokušavala sam da dam znak svom vereniku. Trudio se da shvati šta mu signaliziram, ali pomislio je da se šalim - prisetila se.

@hollinator1424

I kept trying to tell my husband I didn’t feel good and he thought I was joking😂 my baby nephew then pooped on my dress right after while I was pukin ♬ Oh No - Kreepa

Sveštenik je držao govor kad je prebledela i malaksala je pala u mladoženjine ruke. Malo se ljuljala, odmakla se od njega i krenula da povraća. Ali, tragediji tu nije bio kraj.

- Nećak mi se pokakao na haljinu - dodala je pa ispričala zašto joj je pozlilo.

- Bila sam jako dehidrirala i nisam ništa jela tog dana. Venčali smo se na Floridi, a dan je bio zaista vruć i vlažan - rekla je.

U dužoj varijanti njenog videa, vidi se i 'krivac' za kakicu na haljini:

@hollinator1424

Reply to @samanthaguice this about all that I could fit in😂 peep my poopy nephew at the end 😂🤪 ♬ original sound - hollinator1424

Napomenula je da i inače pati od niskog pritiska i nedostatka gvožđa u krvi. Zna, kaže, ponekad da se onesvesti pa to sve u njoj stvara osećaj nesigurnosti.

I taman kad su se ljudi udubili u njenu priču, priznala je da se to što gledaju u videu nije dogodilo na službenom venčanju, već improvizovanom 'hrišćanskom'. Ranije tog dana obavili su službeno venčanje u opštini. Kasnije je usledila zabava u obližnjoj vinariji.

Dok su čekali da hrana stigne, mladenci su prošetali dvorištem i odlučili kako je to pravo mesto za 'malu hrišćansku ceremoniju'.

- Tada se dogodilo sve to s početka priče - rekla je, a prenosi britanski "San".

@hollinator1424

Reply to @denise_84 part two- sorry I’m shaking I was nervous but I hope this explains everything 😅😂 sorry I’m repetitive ♬ original sound - hollinator1424

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".