Inače, autor takmičenja veterana je od samog Dobrilinog pojavljivanja u Grandu bio fasciniran njenom energijom, duhom u 92. godini, pa ju je proglasio svojom devojkom tokom takmičenja, čak ju je jednom prilikom i poljubio u usta.

- Je l' se javljaju udvarači? Pričaj mi malo - zanimalo je Žiku na početku, a Mare se našalio:

Foto: Printskrin/Jutjub/Nikad nije kasno

 

- Imam iz Austrije, Beograda... Ali znaš šta, ti mi mnogo kvariš posao, zato što svi kažu "kazaćemo mi to Žiki", ma ne smem da mrdnem - poručila mu je u svom stilu Dobrila (93).

Foto: Printskrin/Jutjub/Grand Online

 

Podsetimo, Žika je nedavno izjavio da su mnogi takmičari ostavili veliki pečat u "Nikad nije kasno", ali je upravo Dobrilu izdvojio kao posebnog učesnika ovog serijala.

- Ima ih mnogo koji su na mene ostavili trag ali izdvojio bih Dobrilu Ivanovsku koja je sa 91 godinu došla do finala. Imala je skoro nezgodu jer žena vozi sa 93 godine i dobro je, oporavlja se hvala Bogu. Nemam puno vremena da se čujem sa svima, ali s vremena na vreme razmenimo neke poruke čestitamo praznike. Eto Dobrili se divim i celom njenom životu. Postala je moj idol i želim da i ja živim tako sa devedeset - rekao je Jakšić.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".