Prijateljica modela čije je telo bačeno ispred bolnice takođe je tragično preminula nakon dve nedelje u komi.

- Nažalost, umrla je u nedelju, dan nakon što su lekari proglasili njen mozak mrtvim - potvrdio je njen otac.

NJena smrt se desila dve nedelje nakon što je njena prijateljica i model Kristi DŽajls proglašena mrtvom nakon što je njeno telo takođe otkriveno ispred bolnice.

Oproštajno pismo za "Kraljicu"

Hildin tata, Luis Kabrales Rivera, rekao je juče za Sun: „Moja ćerka bi danas imala 27 godina i mi smo veoma, veoma, veoma tužni jer je to gubitak koji nikada nećemo zaboraviti i nikada ništa nećemo moći da uradimo da popunimo to mesto."

 

 

- Ovo je bio veoma, veoma težak proces za nas, šesnaest dana muke, ali takođe verujem da nam je Bog dao to vreme da se pripremimo da prihvatimo ono što će se dogoditi. Daje nam mir što će deo nje živeti sa drugim ljudima koji primaju čudo života iz njenih organa.

On je podelio oproštajno pismo koje je napisao svojoj ćerki u kojem je svojoj 'Kraljici' rekao da ne brine ni o čemu i da će sačekati dan kada će ponovo moći da je zagrli.

Sumnjiva smrt

Kristi DŽajls (24) proglašena je mrtvom u bolnici Južne Kalifornije u Kalver Sitiju u Los Anđelesu, nakon što je njeno telo otkriveno ispred druge bolnice 13. novembra.

NJen suprug je rekao da se na snimku vidi kako njeno telo izbacuje grupa od tri muškarca u crnim maskama koji putuju u automobilu bez registarskih tablica.

Manekenka i njena prijateljica, dizajnerka Hilda (26), poslednji put su viđeni dan ranije nakon što su prisustvovali zabavi u skladištu u LA-u.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AllNewsInc (@allnewsinc)

 

Dok je bila na zabavi, Hilda je navodno upoznala muškarca i njih troje su planirali da prisustvuju zabavi na Holivudskim brdima. Dva sata nakon što je Kristino telo pronađeno, njena prijateljica je takođe otkrivena bačena ispred druge bolnice, Kaiser Permanente u Zapadnom Los Anđelesu, u kritičnom stanju.

Na stranici "GoFundMe" koju je postavila porodica navodi se da su trojica muškaraca u crnom, maskirani u bandane, ostavila gospođu DŽajls na trotoaru bolnice. Oni takođe navode da je isto vozilo, sa uklonjenim registarskim tablicama, viđeno kako ostavlja Hildu u drugoj bolnici.

Kristin muž, Jan Silijes, ranije je rekao KLTA da je heroin pronađen u sistemu njegove žene, ali je tvrdio da ni ona ni njeni prijatelji nikad ne bi uzeli drogu.

- Hildin toksikološki izveštaj je stigao i pronašli su heroin u njenom sistemu, što nije ništa što bi bilo koja od tih devojaka ikada uradila, ne dobrovoljno - rekao je on.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".