Jovana Mandić veoma podseća na poznatu sestru, ali joj sport nije najvažnija stavka u životu, već unikatni, ručni rad.

Pored majke Vesne i oca Predraga, sve slobodno vreme provodi sa voljenom Jovanom koja je postala i preduzetnica, a njena o prodavnica aksesoara broji nekoliko hiljada pratilaca. 

Ova kreativna devojka tokom jučerašnjeg dana proslavlila je rođendan, a Milica je pored čestitke objavila i predivne uspomene koje su obeležile protkle godine.

- Srećan rođendan, batice moj najbolji - napisala je kratko i oduševila pratioce fotografijama.

Jedan od komentara koji ih je raznežio glasio je ovako:

- Svaka čast vašim roditeljima kada su uspeli da vas tako lepo vaspitaju, ljubav, sloga, razumevanje, dogovaranje, strpljenje - sve pobeđuje, da ste žive i zdrave na ponos svojih roditelja. -

Mandićeva je tokom jednog intervjua istakla kako njena porodica i suprug Marko reaguju kada je gledaju na ekranima.

- Mama kao mama, uvek brine da me neko ne povredi, a tata ne može da gleda moje borbe. Imao je infarkt 2009. godine i ne sme da se uzrujava, zato izbegava da prati mečeve - iskrena je bila  Milica i dodala:

- I Marko teško podnosi moje borbe, ali sam srećna što je u istom sportu i razume koliko rada i napora je potrebno da bi se došlo do bilo kakvih rezultata - objasnila je naša zlatna olimpijka.

Podsetimo, Milica je pre nešto više od dva meseca stala na ludi kamen sa kolegom Marko Đuričićem, a uskoro planiraju da se ostvare i u ulozi roditelja.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".