Prema nepisanom pravilu, čim se Aleksandar Milić Mili negde pojavi sa suprugom Ninom, danima sluša priče o njenoj lepoti. Slično je bilo i kada je objavio ovu fotografiju, samo što sada komplimente dobijaju i njihova ćerka Mia i sin Markus.

Među mnogim sličnim komentarima nalazi se i ovaj: „Odjedared lep svet, što bi rekla moja baba!“ Jednostavno rečeno, ali tačno. Naravno, Miliju je drago dok to čita i sluša, ali mu je još važnije što su upravo njih troje, kako sam kaže, njegov svet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)


Još dok su Mia i Markus bili bebe, roditelji su ih vodili na putovanja, koja su bitan deo njihovog porodičnog života. Dok su odrastali često su se „vrzmali“ po studiju dok je Mili stvarao muziku, pa uz činjenicu da „krv nije voda“, njihov otac danas s ponosom kaže da se pretvaraju u ozbiljne poznavaoce muzike.

‒ Moja deca su izuzetno muzički talentovana, slušaju i izvode svu aktuelnu svetsku muziku, a posebno mi je drago što su sami izabrali da slušaju najveće umetnike iz prošlosti: Majkla DŽeksona, Elvisa, „AC/DC“, „Bitlse“… ‒ rekao je jedan od najuspešnijih kompozitora u regionu.

Foto: Arhiva Novosti

 

Što se tiče roditeljskih dilema stvari stoje ovako

‒ Ako bih vaspitavao svoju decu da budu skromna, ne znam da li bih im učinio uslugu ili bih ih time “oštetio”. Sebi sam postavljao neka pitanja, ono što moram da im pružim je mnogo ljubavi i mogućnost da se bave stvarima koje ih interesuju. Međutim, o svetu i okruženju moraju sami da donose odluke. Još dok su bili mali, potencirali smo da je svaka odluka njihova. I ako je pogrešna, to je njihova odluka. Od malih nogu gledamo da postanu što samostalniji i da budu svoji, da poštuju sebe, svoj rad i rezultate, ali im ne govorimo „ovo je dobro, ovo nije“... Nisam siguran da bi to bilo mudro jer nisam siguran ni u svoje odluke, a kamoli da ih donosim za njih.

(Espreso)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".