Afera koja je bila veliki skandal u Holivudu od koje je do danas prošla decenija jeste kada su otkriveni detalji o romansi Arnolda Švarcenegera i njegove kućne pomoćnice Mildred Bena. 

Nakon toga glumčev ugleda je znatno narušen, te se slika o porodičnom čoveku potpuno promenila. Tada se i njegova supruga Marija Šrajver odselila iz njihovog doma i podnela zahtev za razvod braka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)


Danas je situacija potpuno drugačija pošto je Arnold otvoreno govorio o svojim postupcima, priznao je svoje greške, te i to da nije bilo sve šta je činio. Da je DŽozef njegov sin nije znao do njegove osme godine kada je uvideo sličnosti između njih dvojice. Vrlo neprijatno saznanje bilo je da su u isto vreme bile trudne i njegova kućna pomoćica i njegova žena. 

— Imao sam ličnih neuspeha, ali ovo je, bez ikakve sumnje, bio najveći neuspeh. Bez ikakve sumnje. Ne samo neuspeh, već se osećate kao: ‘Ja sam kriv za to. Ja sam bio taj koji sam zeznuo." I ne možeš upirati prstom u bilo koga drugog - izjavio je glumac u "The Howard Stern Showu" u vezi sa situacijom u njegovom braku. 

— Znam da sam zeznuo stvar. Ne moram prolaziti ništa nikome objašnjavati. Izvinio sam se Mariji i deci - izjavio je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)


Kada su stvari krenule tako da se razvijaju Arnold je učinio i jedan lep gest vezan za njegovog sina DŽozefa:

— On je sjajan i potpuno razume situaciju. Dakle, za njega je to vrlo teška situacija, kao i za moju drugu decu, za celu porodicu. Bilo je teško svima. Ali dogodilo se i sada to moramo prihvatiti, zar ne? - izjavio je Arnold.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)


Kako je poznato da je DŽozefova majka radila u Arnoldovom domu, praktično je DŽozef odrastao sa svojom polubraćom i polusestrama kao i sa ocem. Švarceneger je ubrzo i preuzeo na sebe finansijski deo roditeljstva, te je sinu kupio kuću sa bazenom i neretko ga podržava u svim aktivnostima. Kako mediji prenose DŽozef je krenuo očevim stopama. 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".