Kako „Novosti“ saznaju, muškarac je preminuo od posledica teških povreda koje su mu nanete ubodima oštrim predmetom. U tuči je povređeno sedam stranih državljana, od koji je još jedan zadržan na lečenju u bolnici, dok su ostala petorica zadobila lakše povrede i nakon pregleda pušteni su iz bolnice.

- Muškarac koji je preminuo imao je velike ubodne rane na više mesta. Najopasnije ubode imao je u gornjem delu grudnog koša i u levom ramenu. Sve rane nanete su nožem ili drugim oštrim predmetom – saznaju „Novosti“ od dobro upućenog izvora.

U Policijskoj upravi u Kikindi samo su potvrdili da je danas popodne, u centru grada, došlo do tuče više lica, stranih državljana. Sukob se dogodio u delu gradskog trga, u pešačkoj zoni, u blizini kineske robne kuće „Azija“, u čijoj neposrednoj blizini je i nekoliko kladionica. Sem potvrde incidenta u policiji nisu mogli da nam kažu više detalja, jer uviđaj još nije završen.

- Uviđaj u toku i njime rukovodi tužilac Višeg javnog tužilaštva Zrenjanin - rečeno nam je kratko u Policijskoj upravi.

Ovo je druga velika tuča migranata u KIikindi poslednja dva meseca. Prethodna se dogodila početkom oktobra, kada su u Prihvatnom centru kod Kikinde, u međusobnoj tuči, povređena šestorica migranata, od kojih su četvorica zadobila teške telesne povrede. Tada je jedan od njih, od 22 godine, metalnim predmetom proboden u trbuh, trojica su imala povrede grudnog koša, a dvojica su zadobila lakše telesne povrede. Još jedan ozbilja sukob dogodio se i početkom februara, kada se potuklo njih desetak. Najteže je povređen A.R. (34) iz Bangladeša, koji je u kikindskoj bolnici  uspešno operisan. Zbog ove tuče krivična prijava je podneta protiv  A. B. Z. (21) iz Avganistana.

(Novosti)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".