- Marijino zdravstveno stanje je loše. Molim se Bogu za njeno zdravlje i siguran sam da će on uslišiti moje molitve. Krvna slika joj je loša, ali borimo se da je popravi i ne odustajemo - priča Bulat, koji nije želeo detaljnije da govori o Marijinim zdravstvenim problemima.

Foto: ATA images

 

 

Osim što mu je supruga bolesna, Marku ne cvetaju ruže ni na poslovnom planu. Zbog cele situacije sa pandemijom koronavirusa pevač dugo nije imao tezge: - Nemam nastupe, sve mi je otkazano. Ali šta ću, snalazim se kako znam i umem.

Podsetimo, Bulatova supruga Marija je učestvovala u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga" kada joj je produkcija napravila ustupak da napušta rijaliti jednom nedeljno kako bi odlazila kod doktora. 

- Krhkog je zdravlja, ima problem sa kičmom, vratom... Jednom mesečno će morati da izlazi iz rijalitija kako bi primila gvožđe, jer joj je krvna slika veoma loša. Osim što trpi jake bolove, imala je i dve komplikovane trudnoće, pa je sve to dovelo do toga da postane anksiozna - ispričao je Bulat i dodao:

Foto: ATA images

 

 

- Dešavalo se da krenemo na neki rođendan, i ona mi na vratima kaže: Hajde da se vratimo nazad. Počne da oseća nelagodu, znoje joj se dlanovi... Ja je zagrlim i kažem: Maki, prelepa si, ne brini, idemo! Pošto ima strah od ljudi, rešila je da pobedi tu bolest, pa je zbog toga ušla u rijaliti - istakao je pevač tada za medije.

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".