- Mrku svi znaju kao velikog šaljivdžiju, on je toliko pozitivan čovek da svuda unosi samo radost i smeh. Čak i dok prolazi kroz najtežu životnu borbu, on je pozitivan i trudi se da olakša Ani. Mnogi su se začudili kada je ona saopštila da nastupe neće otkazivati, iako se Mrki bore za život. Zapravo, nije fer što ogovaraju Anu jer to je bila Mrkina želja, on zna da Anu pesma i rad održavaju u životu i zato je tražio od nje da mu obeća da se muzike neće odreći ni u najtežim trenucima - rekao je izvor blizak pevačici.

Foto: P. Milošević

 

 

Uz Anu su sve kolege, a Snežana Đurišić strahuje da njena koleginica ne doživi istu sudbinu kao i ona.

Naime, Sneška je na nastupu saznala da joj je preminuo suprug Slobodan.

- Surovo je kako je sve ispalo. Dovezao me je do sale gde je trebalo da pevam, još pamtim kako je gledao za mnom. Kao da je znao šta će se desiti. Rekao je: "Javi se" i više ga nisam videla - rekla je Snežana nakon smrti muža.

Foto: Milutin Labudović

 

 

Naravno, ona se ne meša Ani u život, ali strahuje da je ne zadesi isto. Inače Ana i Mrka upoznali su se pre deset godina. Ana je sama priznala da joj je prva polovina života prošla u traženju pravog partnera i da je pored Mrke konačno shvatila šta je prava ljubav.

(Svet)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".