Period boravka u rijalitiju nije im bio lak, a par priznaje da je ostavio i posledice na njihove mentalno zdravlje.

- U rijalitiju sam naučio da kuvam, znači od muke. LJudi misle da je tamo wow ali mnogo je teško i psihički i fizički. Evo besplatan savet za one koji žele da uđu- moraju da znaju cilj zašto ulaze. Dalje, moraš nešto da radiš, da nađeš sebi zanimaciju, da ne bi upao u kolotečinu i svađao se po ceo dan - objasnio je Sani, pa ispričao sa čime se suočavao nakon izlaska.

- Priznao sam sam sebi da sam jako loše kada sam izašao odande. Možda će neko misliti da nije normalno ali tako je. Ja sam kod kuće ustajao u 5 ujutru da bi kuvao- rekao je pevač, a onda je Natalija objasnila zbog čega se to dešavalo.

- Zato što se tamo legalo oko 7 ujutru. Jer od 10 uveče do 7 ujutru nemate struju i vi u 7 onda kad dobijete struju pravite sebi da jedete- objasnila je Natalija, pa dodala- Imali smo sreću jer nam je posao takav da noću radimo pa nam nije padalo teško da budemo budni.

Ponovno učešće i dalje ne vide kao opciju, ali kada bi se javila egzistencijalna potreba, dobro bi razmislili.

- Novac uvek igra glavnu ulogu. Tako da, možda, što da ne ali samo ako je aktivno, da ima dešavanja, igrica. A da ja sedim tu da vređam neku decu, ne, nikako. Jer ovaj rijaliti se sad svodi na to- rekla je pevačica u ''Grand magazinu''.

(Grand online)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".