Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

Zadruga

TAKI POSLE AKCIJE: Maja i Car imaju lep odnos - mladi su

Izvor: Nportal
|
24.11.2021.
|
13:29

JAVNOST od kada je u Belu kuću zakoračila Maja Marinković, bruji o trougolu Filip, Dalila i Maja. A sinoć je došlo i do žestoke akcije između Maje Marinković i Filipa Cara, kojim su posle žurke u "Zadruzi" ozvaničili obnovu svoje prethodno prekinute emotivne veze. Sada se oglasio i njen otac Taki Marinković.

Zadrugari su ostali u šoku zbog potpunog preokreta koji je usledio kada se u "Zadrugu" uselila Maja - Car je prećutno raskinuo sa Dalilom, bez ijednog razgovora, iako joj je juče ujutru rekao da je voli najviše na svetu. Međutim sada vreme provodi samo sa Majom, u izolaciji odvojeni od svih ukućana.

Foto: TV Pink printskrin
 

Taki Marinković, Majin otac, oglasio se ovim povodom, i izjavio da je on "čovek modernih shvatanja", te smatra da je ovaj intimni čin logičan sled događaja.

- Nisam to ispratio sinoć, bio sam van Beograda, evo sad čujem od vas. Pa šta da kažem... Ništa to nije čudno s obzirom na to su oni već bili zajedno i da se dugo znaju. Oni su imali lep odnos uvek i to mi dođe logičan sled događaja, mada ja nisam za odnos pred kamerama, ali ne pitam se ja tu ništa. Mladi su, lepi... Šta da radim kad imam lepoticu od 25 godina, čovek sam modernih shvatanja - zaključio je on.

(Pink.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

Komentari

Video