Uz Žarka Lauševića, tada je važio za najperspektivnijeg glumca i najvećeg šmekera, kojeg tek čekaju najveći uspesi.

Bakočević je rođen 15. feburara 1965. godine. Glumu je završio u klasi profesora Predraga Bajčetića. Osamdesetih i devedesetih ređale su se zapažene uloge u serijama i filmovima kao što su "Zaboravljeni", "Bal na vodi", "Vuk Karadžić", "Kako je propao rokenrol", "Crni bombarder", "Gore dole”, “Nož”...

Međutim, Bakočević se povukao se iz glume i javnog života, i i dugo ga nije ni bilo na sceni. Kao razlog za to mnogi su navodili - poroke. U medijima se pisalo da je pao u kandže heroinu, kao i da je, između ostalog, u Kotoru uhapšen zbog krađe kompjutera i da je opljačkao i beogradski SKC tako što je, kao popularni strip junak, Spajdermen, upao kroz krov, da bi orobio jednu kancelariju.

Iako je bio veoma popularan, Bakočević nije često davao izjave medijima, a početkom dvehiljaditih se potpuno povukao iz javnosti. Na navode o porocima i krivičnim delima nije reagovao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

Jednom prilikom istakao je da više neće ni da pokušava da demantuje sve što se o njemu piše. Rekao je da je zbog takvih stvari ocu donosio nalaze urina koji nisu pokazali prisustvo narkotika u organizmu, te da se iz javnost povukao jer ne želi da bude deo estrade. Tabloidi su objavili da ga je zbog jednog incidenta i otac Lazar prijavio policiji, pa je noć proveo u pritvoru. Glumac je na pitanje novinara da to prokomentariše rekao da ga je bez razloga pritvoren, te da je zbog toga propustio sahranu svoje bake.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

Pred kamere se, ipak vraćao, i to tek ponekad - u seriji "Vratiće se rode", 2008, u filmu "Artiljero" 2012. i u seriji "Pet", 2018. U ovim ostvarenjima imao je manje uloge, a kada je reč o "Artiljeru", rekao je da je u njemu učestvovao da bi učinio uslugu reditlju Srđanu Anđeliću.

S obzirom na činjenicu da nije komunicirao sa javnošću, potpunu istinu o razlozima za njegovo povlačenje verovatno znaju samo njemu najbliži ljudi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".