NJegov post u kojem pred jutro s poda kluba skuplja izgubljene stvari sakupio je 6,3 miliona pregleda, a uz uobičajene predmete našli su se i neki sasvim neočekivani.

U svom videu, konobar je rekao da radi u jednom od najposećenijih i najprometnijih klubova u gradu, a pokazao je kako sa jednokratnim medicinskim rukavicama po podu skuplja ostavljene i izgubljene predmete.

Među gomilom razbijenih "ajfona" i izgubljenih ličnih karti i pasoša, TikToker je pronašao i nekoliko punjača za smartfone, jedan muški prsluk, parfem, narukvicu, ali i špil karata, jedan tampon i samo jednu crnu žensku kaubojsku čizmu.

- Nikad neću shvatiti kako neko uspe da izgubi samo jednu cipelu! - napisao je neko u komentarima, na šta su se neki nadovezali nabrajajući predmete koje su oni pronašli posle izlazaka.

- Jednom sam pronašla punih 12 pakovanja pudinga - napisala je jedna devojka, a druga je podelila kako je nakon lude noći na podu noćnog kluba našla društvenu igru sa svim kockicama.

- Izgubiti jednu cipelu je klasika, često mi se to događa i to uvek budu najbolji izlasci! - zaključio je jedan korisnik.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".