Sve su ovo pitanja o seriji "Crna svadba", na koja smo možda dobili odgovore. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J.F.M (@jadranmalkovich)

 

Veliku pažnju i prostor u poslednjim epizodama dobio je političar Vladimir Marinković, koga sjajno tumači srpsko-nemački glumac Jadran Malkovič. NJega smo videli u svega nekoliko scena, ali dovoljno upečatljivih da se gledaocima ureže u sećanje. Podsetimo, jedna od njih je bila u trećoj epizodi, u kojoj je organizovao bunga-bunga žurke na bazenu.

- Niste još videli sve od Vladimira, a ni od serije "Crna svadba" - kratko je rekao za Kurir povodom finala Malkovič i dodao:

- Ne osuđujem nikad lik koji igram, bio on dobar ili loš. Sve što radi ima neku pozadinu. Moj junak ne govori puno i nije još izgubio kontrolu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J.F.M (@jadranmalkovich)

 

Jadran Malkovič doskora je za medije bio samo rođak holivudskog glumca DŽona Malkoviča, ali serija "Crna svadba" je sve promenila. Uskoro ćemo ga gledati i u glavnoj ulozi u seriji "Azbuka našeg života". Da svojim prezimenom zbunjuje i inostranu publiku, objasnio je nedavno gostujući u jutarnjem programu Kurir televizije.

- Jednom me je zvao čovek da uradi intervju, bio je ubeđen da priča sa DŽonom. Poslao mi je mejl da dođem na intervju, onda sam mu ja objasnio da nisam DŽon, pa me je pitao da mu prosledim DŽonov kontakt jer je bio ubeđen da imamo neke veze - ispričao je glumac anegdotu u vezi s holivudskom zvezdom, za koju priznaje da mu jeste dalji rod i kroz šalu dodaje da je reč o 75. kolenu.

Foto: Jutjub printskrin/Firefly Productions

 

 

Nakon uloge Vladimira stvari kod njega su se promenile.

- Verujem u vlašku magiju. Pre snimanja nisam znao mnogo. Ima tu dosta mitova i raznih priča koje se prepričavaju, pa se dodaju i oduzimaju elementi. Sigurno ima nekog zrna istine, nešto tu sigurno postoji - objasnio je glumac. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".