Serija “Crna svadba” zaintrigirala je javnost širom zemlje ali i regiona, izvan svih očekivanja produkcije, što je rekao i kreator serije Nemanja Ćipranić tokom gostivanja na K1 televiziji.

- Nadali smo se da ćemo serijom probuditi veliko interesovanje, ali ovo je nadmašilo sva naša očekivanja i drago nam je da je publika prepoznala nešto što smo hteli da kažemo. Ovo je slojevita priča u kojoj svako može da pronađe nešto što mu je zanimljivo, ali taj mistični deo je najviše osvojio publiku.

Foto: Jutjub printskrin/SUPERSTAR TV

 

Sada kada se serija  zvanično završila svi se pitaju šta će biti dalje, da li će biti nove sezone i nastavak priče. Odgovor je - da, na sajtu Fajerflaj produkcije se već najavljuje druga sezonu serije, pa tako uz poster za inostrano tržište i natpis “Sezona 1” se nalazi i natpis “Sezona 2”.

Iz toga možemo da zaključimo da postoji mogućnost da će serija dobiti drugu sezonu i ponovo se vratiti na male ekrane.

Glumica Jelena Đokić je gostujući u emisiji “Kec na jedanaest” televizije K1 najavila da se scenario za drugu sezonu već uveliko piše, ali da ne zna kada će doći do realizacije.

Takođe, kreator serije Nemanja Ćipranić je u jutarnjem programu K1 televizije otkrio da li nas očekuje druga sezona.

Foto: Jutjub printskrin/Firefly Productions

 

- Želimo da snimimo i drugu sezonu, a gledaocima bih poručio da uživaju u poslednjim epizodama. Svako za sebe treba da otkrije Crnog vojvodu – zaključio je Nemanja Ćipranić za K1 televiziju u „Uranku“.

Otvorenih pitanja za razmišljanje i nastavak je mnogo. Zašto se Nataša zamonašila i kako će njen izabrani život u nastavku pomoći Idi? Kako će Ćirić i Tomić spasti Idu od Kapetana, a zatim i od nje same? Koja je uloga baba Mikule?

Ko su sve vojnici Crnog vojvode, koliko ih je? Šta smera Kapetan sa Idom? Šta je naumio Mića Đurić? Šta će biti sa Igorovom ženom? Zašto je ona živa na kraju poslednje epizode? Kako će se Ilarion boriti protiv Crnog vojvode u drugom ciklusu? I zašto još nije jasno kakve veze ritual “Crna svadba” ima sa ovom serijom? Sva ova pitanja čekaju odgovor u novoj sezoni.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".