Iako su se stanovnici koji žive u blizini objekta već godinama žalili na preglasnu glazbu i buku u kasnim satima te podnosili pismene i usmene prijave policiji i ostalim opštinskim službama, ništa se nije promenilo po tom pitanju i njihovim prijavama, piše lokalni portal Otpor Media.

Nakon što je telefonski stigla prijava u PU Posušje oko 00.50 da je došlo do tučnjave u lounge baru Viva, te da ima povređenih pripadnici PU Posušje su izašli na mesto događaja i zatekli veliki broj gostiju ispred bara, na ulici, prenosi Srpskainfo.

– Nered je već prestao, a glavni izazivači su pobegli. Brzom razmenom informacija i ophođenjem na terenu te iz izjava učesnika došli su do informacije o kome se radi – rekli su iz MUP ZHK.

Reč je o trojici braće koja su se udaljili vozilom „mercedes“ imotskih registrarskih tablica, dok je teško povređen vlasnik kafića.

Nedugo zatim, nešto malo iza jedan sat posle ponoći, granični policajci na GP Osoje su kontrolisali i izdvojili „mercedes“ u kojem zatečene dve osobe za kojima se tragalo. Spomenutu braću M.G (1991.) i R.G ( 1993.) su zadržali do dolaska pripadnika PU Posušje koji su nakon dolaska utvrdili identitet njih dvojice, dok trećeg nisu pronašli u vozilu.

(Otpor Media)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".